Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 1 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.010
ABV:
4.7 %
IBU:
20
EBC:
11
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.420
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 1.000
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.0 0.170
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.150
      4.740

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 3.9 29 60
Perle (DE) 7.7 11 60
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey 12.0 78

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 15.0 g Virimui 15 min.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 15.0 g Virimui 15 min.

Komentarai

  • Gytis

    2016 m. Rugsėjo 10 d.  
    Šiaip vietoje kvietinio norėjau pilseną naudoti, bet tingėjau eiti į rūsį. Aromatic'o likučiai kažkokie buvo, tai irgi sumečiau. Ai, Perle irgi likučiai.
    Bandau man naujas mieles. Dalį misos fermentuosiu su T58.
  • AntaKalnietis

    2016 m. Rugsėjo 11 d.
    Čia kur šiandien virei?
  • Gytis

    2016 m. Rugsėjo 12 d.
    Taip. Bandau Belgian Abbey mieles. Ir dar turėjau T58 su 1,5 metų galiojimu pasibaigusiu. Galvojau pabandysiu 5 litrus su jomis. Tai rehidruotos užsivedė per 3 valandas, o Abbey tik po 15 valandų ar panašiai. 
Prisijungę aludariai