Receptas / Abbey #1
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. rugpjūčio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 1 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.420 | 72.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 1.000 | 21.1 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.0 | 0.170 | 3.6 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.150 | 3.2 | |
4.740 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (CZ) | 3.9 | 29 | 60 | |
Perle (DE) | 7.7 | 11 | 60 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M47 Belgian Abbey | 12.0 | 78 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 15.0 g | Virimui | 15 min. | |
Apelsinų žievelė (saldžioji) | 15.0 g | Virimui | 15 min. |
Gytis
2016 m. Rugsėjo 10 d.Bandau man naujas mieles. Dalį misos fermentuosiu su T58.
AntaKalnietis
2016 m. Rugsėjo 11 d.Gytis
2016 m. Rugsėjo 12 d.