Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 30 d.

Parametrai

OG:
1.074
FG:
1.020
ABV:
7.0 %
IBU:
18
EBC:
64
IBU/OG:
0.25
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
BEST Munich salyklas 15.5 1.750
BEST Melanoidin salyklas 71.3 0.800
BEST Chocolate salyklas 905.6 0.350
      6.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 7.7 15 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 25 20
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 11.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Avižiniai dribsniai 1600.0 g Salinimui 15 min.

Pastabos

65C - 60 min 72C - 10 min 78C - 2 min ir tekinam
Prisijungę aludariai