Receptas / Avižinis stautas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 30 d.
Parametrai
OG:
1.074
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
64
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 58.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.750 | 25.4 | |
BEST Melanoidin salyklas | 71.3 | 0.800 | 11.6 | |
BEST Chocolate salyklas | 905.6 | 0.350 | 5.1 | |
6.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 15 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 25 | 20 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 11.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Avižiniai dribsniai | 1600.0 g | Salinimui | 15 min. |
Pastabos
65C - 60 min
72C - 10 min
78C - 2 min ir tekinam