Receptas / Irish Red Mingė 75
Informacija
Kiekis:
72 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 30 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugpjūčio 1 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.5 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
24
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 16.700 | 83.7 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 1.450 | 7.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 3.3 | 0.900 | 4.5 | |
CaraCrystal salyklas | 121.1 | 0.700 | 3.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 907.7 | 0.210 | 1.1 | |
19.960 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Goldings | 5.0 | 160 | 60 | |
Fuggle (UK) | 4.5 | 60 | 6 | |
Mosaic | 12.5 | 120 | 0 | |
340 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Ale 514 | 12.0 | 81 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 30.0 g | Virimui | 15 min. | |
Burokai (du nevirti burokai/fermenteriui pjaustyti šiaudeliais) | 500.0 g | Antrinei fermentacijai | 1 sav. |
Pastabos
Gamintas Mingės jachtklube 2018 birželio 9 d.
Salinimas
50C - 15 min.
65C - 1,5 h.
Virimas 1,5 h.
Fermentacija Mingės pirtyje
Salinimas
50C - 15 min.
65C - 1,5 h.
Virimas 1,5 h.
Fermentacija Mingės pirtyje
Zhiniukas
2018 m. Gruodžio 10 d.https://en.wiktionary.org/wiki/minge
elis
2018 m. Gruodžio 11 d.