Informacija

Kiekis:
72 litrai
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 30 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. rugpjūčio 1 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.012
ABV:
6.5 %
IBU:
29
EBC:
24
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 16.700
Miežiniai dribsniai 3.0 1.450
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 3.3 0.900
CaraCrystal salyklas 121.1 0.700
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 907.7 0.210
      19.960

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Goldings 5.0 160 60
Fuggle (UK) 4.5 60 6
Mosaic 12.5 120 0
      340  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 81

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 30.0 g Virimui 15 min.
Burokai (du nevirti burokai/fermenteriui pjaustyti šiaudeliais) 500.0 g Antrinei fermentacijai 1 sav.

Pastabos

Gamintas Mingės jachtklube 2018 birželio 9 d.
Salinimas

50C - 15 min.
65C - 1,5 h.

Virimas 1,5 h.

Fermentacija Mingės pirtyje


Komentarai

Prisijungę aludariai