Receptas / ESB 2
Informacija
Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. sausio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. balandžio 27 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 9.400 | 83.2 | |
Crystal malt | 130.9 | 0.700 | 6.2 | |
Crystal malt | 130.9 | 0.700 | 6.2 | |
Brown Malt salyklas | 150.9 | 0.250 | 2.2 | |
Brown Malt salyklas | 150.9 | 0.250 | 2.2 | |
11.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 68 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 50 | 30 | |
East Kent Golding | 5.5 | 50 | 10 | |
East Kent Golding | 5.5 | 29 | 0 | |
197 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1318: London Ale III | 23.0 | 84 |
Pastabos
Pagal https://beerandbrewing.com/make-your-best-esb/ ir https://www.aludariuklubas.lt/receptas/20232-esb - mažinu skrudinto salyklo kiekį ir salinu šalčiau - 65C
Vanduo https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=3GBFRV2
Vanduo https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=3GBFRV2