Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2025 m. liepos 29 d.
Receptas modifikuotas:
2025 m. rugpjūčio 3 d.

Parametrai

OG:
1.172
FG:
1.026
ABV:
19.2 %
IBU:
12
EBC:
122
IBU/OG:
0.07
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 6.500
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 6.500
Avižiniai dribsniai 4.0 1.300
Avižiniai dribsniai 4.0 1.300
Crystal malt 130.4 0.800
BEST Special X salyklas 351.2 0.800
Crystal malt 130.4 0.800
BEST Special X salyklas 351.2 0.800
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 802.4 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 802.4 0.300
      19.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 60 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 50 30
      110  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Voss Kveik 18.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kadagio šakos 500.0 g Virimui 60 min.
Kraujažolė 50.0 g Virimui 10 min.
Ramunėlių žiedai 30.0 g Virimui 10 min.
Liepžiedžiai 30.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Kadagio šakų nuoviras naudojamas tekinimui. Nuvirtos šakos kartu su alksnio tašeliais panaudojami filtro dugnui.
Prisijungę aludariai