Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 27 d.

Parametrai

OG:
1.108
FG:
1.027
ABV:
10.7 %
IBU:
23
EBC:
22
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 4.700
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 4.700
CaraAmber 60.0 0.300
CaraAmber 60.0 0.300
      10.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.5 19 90
Cascade (U.S.) 4.9 37 45
Airiška kerpena 1.0 5 10
Cascade (U.S.) 4.9 43 0
      104  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST XL 1056 AMERICAN ALE (II generacija) 30.0 75

Pastabos

Salinimas:
68 laipsniai - 60 min
Tekinti prie 78 laipsnių.

Receptas iš Brew your own 2012 Gruodžio numerio. Lengvai modifikuotas, kad kompensuot AA skirtumus apyniuose ir pridėta kerpenos.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(1 balsas)

Komentarai

Prisijungę aludariai