Receptas / CAK CAK CAK
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gruodžio 23 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BESTMALZ Pale Ale salyklas | 7.0 | 5.500 | 82.1 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 6.0 | 1.000 | 14.9 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.200 | 3.0 | |
6.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Marynka | 7.9 | 40 | 60 | |
Tettnanger (German) | 2.2 | 15 | 15 | |
Tettnanger (German) | 2.2 | 15 | 5 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
8 g CaSO4; 10 g NaCl
12 g Airiškos kerpenos paskutines 15 min. virimo.
12 g Airiškos kerpenos paskutines 15 min. virimo.