Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 9 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.014
ABV:
5.0 %
IBU:
31
EBC:
6
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 3.0 6.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 8.0 30 60
Perle (German) 8.0 20 20
Perle (German) 8.0 20 5
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 73

Pastabos

Airiška kerpena 7 g 15 min virimo.
Salinta 69°C 1 valandą.
Prisijungę aludariai