Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. spalio 27 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.014
ABV:
5.1 %
IBU:
45
EBC:
46
IBU/OG:
0.84
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 7.0 3.500
BEST Melanoidin salyklas 60.0 0.500
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.0 0.500
BEST Caramel Extra Dark salyklas 160.1 0.250
Avižiniai dribsniai 4.0 0.250
BEST Black Extra salyklas 1401.1 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 30.0 10 60
East Kent Golding (U.K.) 5.8 10 25
East Kent Golding (U.K.) 5.8 7 5
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 73
Prisijungę aludariai