Receptas / ESB - iš salyklo su simcoe apyniais
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. liepos 6 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. liepos 6 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maris Otter | 4.0 | 5.500 | 90.2 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 8.2 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.100 | 1.6 | |
6.100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Windsor angliško elio mielės | 11.0 | 75 |
Pastabos
15 g airiškos kerpenos (15 min. virimo)
Salinimas vienu uzpylimu 1:3
66> 62cº 80min
Tekinant~30min, ant virsaus 80ºc H2O iki reikiamo misos kiekio
Salinimas vienu uzpylimu 1:3
66> 62cº 80min
Tekinant~30min, ant virsaus 80ºc H2O iki reikiamo misos kiekio