Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gruodžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 7 d.

Parametrai

OG:
1.072
FG:
1.020
ABV:
6.9 %
IBU:
33
EBC:
10
IBU/OG:
0.46
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 4.000
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.250
      8.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 6.9 50 60
Willamette 6.9 50 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche (Didžiąjam puode) 12.0 72
MauriBrew Ale 514 (Mažąjam puode) 6.0 73

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Saldžiųjų apelsinų žievelės (Curacao) 50.0 g Virimui 15 min.
Prancūziško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos 25.0 g Pirminei fermentacijai -
Kalendros sėklos (šaltas kalendravimas) 25.0 g Pirminei fermentacijai -

Komentarai

  • Zhiniukas

    2016 m. Birželio 7 d.
    Girdėjai posakį: «Как корабль назовешь, так он и поплывет»?
  • Dainius

    2016 m. Birželio 8 d.
    Taip pavadintas dėl po naktinio salinimo atsiradusio specifinio rūgštaus kvapo.
    Joks kitas pavadinimas jau neprigijo :)
    Taigi - vėmaliukai.
Prisijungę aludariai