Receptas / Vėmaliukai
Informacija
Parametrai
OG:
1.072
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
6.9 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 48.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 4.000 | 48.5 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.250 | 3.0 | |
8.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 6.9 | 50 | 60 | |
Willamette | 6.9 | 50 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche (Didžiąjam puode) | 12.0 | 72 | |
MauriBrew Ale 514 (Mažąjam puode) | 6.0 | 73 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saldžiųjų apelsinų žievelės (Curacao) | 50.0 g | Virimui | 15 min. | |
Prancūziško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos | 25.0 g | Pirminei fermentacijai | - | |
Kalendros sėklos (šaltas kalendravimas) | 25.0 g | Pirminei fermentacijai | - |
Zhiniukas
2016 m. Birželio 7 d.Dainius
2016 m. Birželio 8 d.Joks kitas pavadinimas jau neprigijo :)
Taigi - vėmaliukai.