Receptas / Išdykėlis
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 10 d.
Parametrai
OG:
1.099
|
|
FG:
1.028
|
|
ABV:
9.3 %
|
|
IBU:
228
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
2.31
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 5.000 | 50.0 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 30.0 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 2.000 | 20.0 | |
10.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sticklebract | 12.1 | 100 | 120 | |
Sticklebract | 12.1 | 100 | 30 | |
Sticklebract | 12.1 | 100 | 3 | |
300 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 8.0 | 72 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Prancūziško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos | 25.0 g | Pirminei fermentacijai | - |
Pastabos
2015 BJCP 22D - Wheatwine
Kviečių vynas.
Kviečių vynas.