Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 12 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. gruodžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.099
FG:
1.028
ABV:
9.3 %
IBU:
228
EBC:
31
IBU/OG:
2.31
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 5.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
BEST Munich salyklas 15.5 2.000
      10.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sticklebract 12.1 100 120
Sticklebract 12.1 100 30
Sticklebract 12.1 100 3
      300  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat 8.0 72

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Prancūziško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos 25.0 g Pirminei fermentacijai -

Pastabos

2015 BJCP 22D - Wheatwine
Kviečių vynas.

Prisijungę aludariai