Receptas / Bataklan
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 4 d.
Parametrai
OG:
1.089
|
|
FG:
1.024
|
|
ABV:
8.5 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
66
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 5.100 | 77.9 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.500 | 7.6 | |
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 0.500 | 7.6 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.1 | 0.300 | 4.6 | |
BEST Special X salyklas | 350.9 | 0.150 | 2.3 | |
6.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 70 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 30 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 22.0 | 73 |