Receptas / LAPA
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. birželio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 21 d.
Parametrai
OG:
1.124
|
|
FG:
1.028
|
|
ABV:
12.5 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking Malt Pale Ale | 5.5 | 7.500 | 50.0 | |
Viking Malt Pale Ale | 5.5 | 7.500 | 50.0 | |
15.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Labanoro APA. Bandymas padaryti VAVSA (Vieno apynio, vieno salyklo) alų liepos 11d. VAK'ui. Ir kartu pirmas bandymas taikyti antrinę fermentaciją. Pradžioje galvojau apsieiti su 50g Amarillo ir virimui ir sausam apyniavimui, bet jau nusipirkęs sužinojau, kad jie prideda mažokai IBU. Tad paėmiau dar 50g.